Post by cartdetheferra on Feb 19, 2022 21:38:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר כסף ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
מושלם . אני אוהב את זה אבל כמה שלבים נראים קשים
חשיבה מעולה
אני אוהב משחקים ..... חובב משחקים... משחק Bht achi ha
🔥🔥🔥
אני אוהב את האפליקציה הזו ותודה רבה לך על הכנת האפליקציה הזו💕......... אבל אם אני רוצה לשדרג את המטבח יקר מדי לקנות אותו😟.... אתה יכול לתקן את זה...תודה אתה כל כך...😄 אפשר לשאול אותך?? למה אם הלקוח שלי אוהב את האוכל שלי למה אני לא יכול לקחת את המטבעות בחינם אני יודע שאני צריך פרסומות צפייה אבל כשלחצתי לא קרה כלום
אוהב את המשחק הזה כל כך קל לשחק, הגרפיקה מעולה 👌
למה פתאום המשחק לא המשיך, הוא נעצר מעצמו. אני לא יכול להמשיך לשחק במשחק, אני צריך לסגור את האפליקציה ואז לפתוח אותה שוב רק כדי להמשיך לשחק. בבקשה עשה משהו בנידון.
נתקעתי ברמה 7. ואני לא יכול להמשיך ברמה 8. מה קרה לאפליקציה הזו? אנא תקן את זה. תודה
לא נחמד,
המשחק הזה גרוע מאוד כי הוא משחק רק רמה אחת ואז הוא פשוט יוצא מהמשחק
Snake.io แอ็กชัน vvyr
משחק תשעה מאוד
זה משחק פאני
לא יכול להמשיך את המשחק אחרי רמה 6
משחק נהדר באמת אבל יהיה אפילו טוב יותר אם מרכיבי המטבח לא יופיעו כשהם עדיין לא במחסן כביכול. היו לקוחות שרצו ביצים על טוסט ולא יכולתי להשלים את ההזמנה כי היא עדיין לא הייתה שם.
מקסים 😛 אני נהנה לשחק בו אבל הסיבה שאני לא נותן לו 5 כוכבים היא כי קנייה/עדכון של כלי הבישול והאוכל הוא יקר מאוד
משחק מהנה זה דרך להרוג זמן וזה בחינם לשחק
לא הכי מהיר
לא יכולתי לזוז רמה 7
משחק בישול מבריק! תודה!
אני אוהב את משחק הבישול הזה
Cooking Marina - cooking games Przygodowe ghge
Cooking Marina - cooking games Seiklusmängud wpyj
אזור Ft Lauderdale פלורידה מתעניין ותעריך את ההזדמנות ואעריך את ההזדמנות של ניסיון בעבודה בדוא"ל זה
גרפיקה נחמדה וסידור נחמד של משחקים. אבל אי אפשר לעבור רמה כלשהי. בזבוז זמן לחלוטין. שלב ראשון זה נראה טוב ואחרי שלב זה לגמרי בזבוז זמן. אני ממליץ לא לשחק במשחק הזה.
המשחק הזה כל כך מעניין🥰🥰🥰. אני מאוד שמח לשחק בו🙂🙂🙂.
אני אוהב את המשחק...אני שמח שסוף סוף הוספתם בונוס קטן כי בלי אלה המשחק קשה ברמות מסוימות. אני לא אוהב את זה שהזמן שלך מתחיל ברגע שהרמה עולה במקום כשמגיע הזמן שלך להתחיל לבשל כי 3 עד 4 שניות שנלקחו זה אומר הכל. גם מתי תיפתח ארצות הברית. שיחקתי באותן רמות ברמה 1 שוב ושוב כי אני לא יכול לשחק בשום רמה אחרת
ברמה הראשונה אני משחק אבל אחרי זה זה יוצא ואני צריך לשחק את המשחק ולעשות את אותה בעיה
ראה את הפופולרי ביותר עם אותו דבר כמו
המשחק הזה מעולה וקל לשחק בו ובישול טרי בו 👌👍👍👍
זה בסדר אבל לפעמים זה לא מתפקד
אני אוהב את המשחק הזה
זה משחק נחמד ואני אוהב אותו מאוד
משחק די טוב אבל לא רוצה לבזבז כסף
משחק סופר אני אוהב את המשחק הכי טוב הזה..... אוקיי. אתה אוהב את המשחק הזה ..... כי הסאונד טוב יותר בסדר .... אני מאחל לך שתאהב את המשחק הזה .... אם אתה לא אוהב או אוהב לחיות אותו .... טוב. ו-tqqqq
ללכת
אני כל כך אוהב את המשחק הזה... זמן שאני משועמם אני משחק את המשחק הזה כל כך נחמד... אני נותן לך 5 כוכבים🤗
סופר טוב מאוד שירות מעולה ושירות תמיכה 🥰😍🤩
אפליקציה טובה מאוד לגילאי 6-10
אני אוהב את המשחק אבל כשהגעתי לרמה שבע הוא הפסיק לעבוד
וואו
🍪🍪🍪🍪🥐🥐🥐🥐🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🥐🥐🍪🍪🍪🍪🍷
במשחק הזה רמה 7 לא פתוחה בחנות הראשונה? למה ?
כיף מהנה ומרגיע אני אוהב את זה
Cooking Marina - cooking games 冒險 ewx
נהנה מאוד מהמשחק אבל אחרי Ramen-ya Resto הרסטו השלישי לא יכול להיפתח גם אם כבר עדכנת את המשחק. אנא תקן את הבעיה. אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה.....
אני אוהב את המשחק הזה אבל עכשיו אני לא אוהב את המשחק הזה. כי זה נגמר מלקוח. אז אני לא יכול לנצח את המשחק הזה. אז אני נותן 2 כוכבים ⭐️⭐️