Post by cartdetheferra on Feb 19, 2022 21:45:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
我的漢克狗 休閒 wbb
بدنبود😐😐😐
هنک دوست داشتنی است اما...لطفاً ویژگی های بیشتری به بازی اضافه کنید. داشتن ویژگی های کمتر بازی را خسته کننده می کند و این ما را به حذف نصب سوق می دهد. بازی
من آن را خیلی دوست دارم اما نقشه باید بزرگتر باشد، حیوانات و غذا نیز در شرف تمام شدن هستند، اگر آپدیت جدیدی ایجاد کنید، سپاسگزار خواهیم بود
شما باید سیستم هدیه روزانه را تبلیغ کنید و چرخ چرخش 99:/ شانس دریافت پول و 1:/ شانس گرفتن الماس را می دهد. سیستم فقط همین است لطفا این کار را انجام دهید وگرنه بازی خوب است😊 از🇵🇰 بازی قشنگی👏👏👏👏l
لطفا بررسی کامل را بخوانید. این یک بازی خوب است. ولی ای کاش آپدیتش کنی.وقتی تبلیغشو میبینم میگم بازی خیلی خوبیه.ولی تبلیغات با بازیها خیلی فرق داره.لطفا آپدیتش کن. اگه آپدیتش کنی بهترین بازی میشه مثل آنجلا Ws.
این بازی قبلا یکی از بازی های مورد علاقه من بود اما جدیدترین آپدیت آن را منزجر کننده کرده است. دو برابر اضافه می کند و ویژگی های مزاحم
وآر!،گلععللعبههزیعلههیdtfddtttrr. Wwazdft4ezdesxg5rszxsssddssegddftrrfrrrrrrt
قسمتی که چند بازی داره، خیلی کم هستش باید تعدادش مثل بازی تام بیشتر باشه، درضمن از قسمت بازیها خیلی کم میشه به دست اورد،خب بیشترش کنید،اگه میشدیکی از بازیها الماس میداد بهتر بود که بشه با الماس هوسیله بخری،غذاها گرونه همچنین قیمت وسایل هم گرونه، نمیشه خرید
My Talking Hank Опуштене ewou
😣😥🤔
بدک نیست....
من این بازی را از بچگی دارم
این بازی خیلی خوبه برای بچه ها
این بازی خوب است اما چیزی در چشمان او ترسناک است
The game in question can run on the iOS, Android, Amazon and Windows devices. My Talking Angela is very fun and engaging. It keeps your children
این بازی فوقالعاده است ما باید از حیوانات عکس بگیریم، اما یکی از دلایلی که من این کار را دوست ندارم هفت بار جکپات برنده میشوم و قفل گونگ را باز میکنم، فنجان چای را میچرخانم و غیره. ولی این بازی واقعا خیلی خیلی قشنگه
سلام این بازی واقعا عالی است نه هکر داره نه چیزی هر کی میگه هکر داره علکی هست پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید بازی عالی هست♥️♥️♥️👏👏👏دست سازندش درد نکنه
گاهی اوقات بسیار خسته کننده و آزار دهنده است
این واقعا سرگرم کننده است اما باید هر 10 15 5 6 3 دقیقه را بررسی کنم تا حیوان جدیدی پیدا کنم
My Talking Hank Kasual lopo
خوب است اما برنامه هاش تکراری و کم است
بازی دوست داشتنی.. اما حیوانات کمیاب را به زودی می خواهید.. خیلی وقت گیر است
My Talking Hank Gündəlik coy
سلام من نیایش هستم .این بازی خیلی خوب است.این بازی پنج ستاره هم کمش است . این بازی را نصب کنید
خیلی بازی قشنگی است ولی این هم بازی پسرانه است نه دخترانه😃😃😃
علی بود چرا گگ واینکه خیلیمسخر. بود
بازی خوب است نه به اندازه صحبت کردن با تام یا آنجلا سرگرم کننده است
کسل کننده است
ی ن ب ه ی ن بن . ز ا ت ز ت
شما باید برای ستاره صفر تدارکاتی داشته باشید.. اینهمه تبلیغات و ساخته شده برای بچه ها.. آیا این تبلیغات مرتبط هستند؟ به جهنم تبلیغات و برنامه شما..
من سعی میکنم نصب کنم ولی میگه نصب نمیشه هر چند یه بازی یا 2 تا رو حذف کردم الان ناراحتم.😣😢
Save The Girl கேஷுவல் cwv
من بازی را دوست دارم. اما برخی از تبلیغات برای کودکان مناسب نیستند. به خصوص، "تطبیق تبلیغات عمارت. من با خواهرزاده ام داشتم بازی می کردم و واقعاً خجالت می کشیدم. من نمی خواهم او آن را بازی کند، این نوع تبلیغات هر چند دقیقه یک بار ظاهر می شود
نکتتچ
بازی بسیار جالب شگفت انگیز !!!!. با این بازی با انواع حیوانات و همچنین حیواناتی که با آنها آشنا نیستیم آشنا می شویم. تمام 60 سطح من تکمیل خواهد شد اما دوباره و دوباره نصب خواهم کرد.
احساس کسل کننده ای داشتم اما خوب بود. برای بهبود لازم است.
این بازی می توانست لباس بیشتری داشته باشد
مقامات هلندی 8 و بیشتر از این بوده اند که دولت در مقابل یک بانک خوب و سپس به زبان بنگالی مسئول بوده است اما همچنان در خطر است که بتواند و قادر و اراده کند به عنوان خود آهنگ و دولت خود 6666666 میلیون دلار و راه کانتری کار می کند و آنقدر پیش نمی رود و معامله یک میلیارد دلاری که قبلاً آهنگی در مورد آهنگی از صدف نشان داده است که تولدت مبارک از مکان مورد علاقه من در بنگالی به نظر می رسد اما چاره ای نداری این است که من 55565 اینچ هستم
برنامه واقعاً جالب و هنک کاوشگر زیبا. عالی، زیبا، و ایجاد چیزهای جدید و همه چیز. نمی توانم به اندازه کافی. به طور کامل دانلود برنامه را در نظر بگیرید!